Wednesday, June 29, 2011

Tips:combination black and colorful

Assalamualaikum...
Hye guys...come back again...
Sementara diri aku sedang rajin kan,so apakata aku kongsi sikit tips yang simple for my luvly readers and followers.

Frankly speaking,aku jarang memakai baju labuh atau in simple words Jubah muslimah.And u know what labuh usually plain color and dark color.So ape kate kite tampilkan kelainan sikit dalam fesyen jubah.I do like to try a bit casual fashion but still good looking:)

Saya suke menggayakan shawl yg cheerful color with any kinds of baju yg plain.Nampak agak ceria dan contrast di situ because plain color can match with any colors.Ain't u??Mesti berani dan bersemangat kental bile menggayakan fashion mcm ni:)

Don;t forget additional /penambah juga sesedap mata memandang.U guys boleh gayakan jubah td dengan choch longchamp.Quite nice because color sgt contra so u oll xde la nampak senada /satu tone je:)





Aksesori pon memainkan peranan yg penting coz kamu da pakai black color and u should create something different which is wearing a bracelet and colorful watch.Baru la nampak brutal babe !!



Enough for a simpel tips.Hope u will like it guys.

p/s:happy reading
p/s/s:my jubah for this coming raya nak buat cmne kene rasmi dulu !! LOL

Bye..thanx for reading

2 comments:

IEQAH said...

ok..suitablee laa teeww

P U C A T said...

thanx ieqah:)