Wednesday, August 29, 2012

merdeka raya

Assalamualaikum.

Selamat hari raya la korang semua.Hari ni baru ade mood nak menghupdate blog ..Alah macam bosan la ,tiap kali raya update blog pasal raya tak leh ke hupdate pasal anak kiah mati tercekik lidi sate ke.Tapi pasal raya jugak tu.Tapi takpelah disebabkan raya hanya sekali setahun apa kate kite meraikan hari raya ni sampai muntah satu baldi pon tak pe la.Kire ok ok la ek.

Actually,tahun ni aku macam happy ,,err raye tahun ni dengan suami.Tahun pertama as a wife.Tapi aku xmo ar update raya aku dengan laki aku,aku update raya dengan orang laen.Ha...jeng..jeng..jeng!!Lets check it out bebeh :)

Kiddo yang sangat comel lotey menggayakan baju raya.

bersama-sama awek-awek cun..memang awesome gile!!sporting sangat cikgu cikgi ni semua!!

Ini separuh yang masuk gambar,yang belom masuk tak tengok lagi.Ya Allah syukur nikmat atas rezekimu..Makin bam bam la aku lepas ni..Series wa cakak sama lu!!

say cheese!!!!!mari tunjuk gigi ramai-ramai :)


I'm a judges for today!!That bicycle too munge-munge...tak layak masuk competition tapi layak masuk pasu bunge je..muehehehe..( kau ingat lawak sangat ke )..ok tak lawak.


Lagi gambar dan lagi...malas da la nak update..sebab pakai camera handphone jew...hehe.


Walaupun sekolah aku bertugas ni dikira sekolah luar bandar,pedalaman dan langsung tak de bangunan cement,tapi aku seronok sebab orang-orang kat sini friendly,kindly dan lovely..Muahaha.

Sambutan raya kat sini hebak,mengalahkan sekolah-sekolah bandar tau.Lagu  raya diputarkan hampir nak terkeluar gegendang telinge aku,makanan sangat banyak dan tempting okay!!Murid-murid pon semua cool je xde lah kalut bro!!

BTW..this is my very first time celebrate hari raya with teachers,officer staff and kiddo.I enjoyed and very joyful ..Barak Allah.

NOTA TANGAN:NON-EDITED PICTURES!!SUDAH2 PERGI BUAT KERJA SEMUA BUKAN ADA APA PON DENGAN BLOG AKU NI :)

P/S :Suka entry ni? Boleh tolong klik  butang donate kat bawah ye. TQ :D

Monday, August 6, 2012

TUTORIAL DIAM!!

Assalamualaikum

Tak terlambat kot aku nak ucapkan salam ramadhan buat seluruh umat Islam di facebook terutamanya.Der facebook je org dok wish2 puasekan.Okay forget it,dan sekarang aku bukanlah bermimpi disiang hari kerana setelah sekian lama aku kembali ke alam blogger tapiiiiiii aku bosan tahap dewa di siang hari.Maka tanpa berfikir panjang dan line tenet kat sini tidak terlalu menguji kesabaran aku ,terupdate la entry ini :)

Aku suke suke dalam diam je buat entry berserta video diam ini.Saksikan lah :D

video

Mungkin aku sudah salah percaturan,dengan rasa bengang nye video ni cannot play peeps.Actually aku buat tutorial cara pakai tudung bawal.Hakhakhak.Nak buat camano da die xmo play,sesuai la nama video diam pon.aku suke-suke je letak name diam tapi betul betul diam nokk!!

Nak tengok hasil die ,ade la sket kt bawah ni aku verangan gila vavi lepas record vid diam neh :D

Boleh tahan gak ar gedik die ni.

Err... sudah genap dua bulan saya jadik bini kt laki saya.Tapi saya macam budak-budak comel lagikan!!Sape setuju sila boo boo saya!!

Thanx for reading this entry :)