Monday, August 6, 2012

TUTORIAL DIAM!!

Assalamualaikum

Tak terlambat kot aku nak ucapkan salam ramadhan buat seluruh umat Islam di facebook terutamanya.Der facebook je org dok wish2 puasekan.Okay forget it,dan sekarang aku bukanlah bermimpi disiang hari kerana setelah sekian lama aku kembali ke alam blogger tapiiiiiii aku bosan tahap dewa di siang hari.Maka tanpa berfikir panjang dan line tenet kat sini tidak terlalu menguji kesabaran aku ,terupdate la entry ini :)

Aku suke suke dalam diam je buat entry berserta video diam ini.Saksikan lah :D

video

Mungkin aku sudah salah percaturan,dengan rasa bengang nye video ni cannot play peeps.Actually aku buat tutorial cara pakai tudung bawal.Hakhakhak.Nak buat camano da die xmo play,sesuai la nama video diam pon.aku suke-suke je letak name diam tapi betul betul diam nokk!!

Nak tengok hasil die ,ade la sket kt bawah ni aku verangan gila vavi lepas record vid diam neh :D

Boleh tahan gak ar gedik die ni.

Err... sudah genap dua bulan saya jadik bini kt laki saya.Tapi saya macam budak-budak comel lagikan!!Sape setuju sila boo boo saya!!

Thanx for reading this entry :)

4 comments:

IEQAH said...

hai isteri org..renduu samaa pucat ^^

selamat berpuasa dan selamat hari rayaa

mmggg mcm bebudak lagi..booooo

IEQAH said...

hai isteri org..renduu samaa pucat ^^

selamat berpuasa dan selamat hari rayaa

mmggg mcm bebudak lagi..booooo

P U C A T said...

haha..selamat pose jugek untuk ieqah..
budak x sedo diri neh :)

ainraus said...

yeay. sang isteri dah update blog. tapi maaf. ain pulak lambat sampai entry ni.

hihihihi. dah nak habis puasa ni. selamat berpuasa, dan selamat menyambut hari raya. :)
maaf zahir batin.