Monday, June 11, 2012

BIG DAY

Assalamualaikum..

Hye all,masih lagi bermimpi tapi ini bukan mimpi ini kenyataan aku sudah sah menjadi isteri kepada suamiku Ahmad Azhafeez Bin Razai Ali!!Percaya atau tidak,harus percaya dan aku telah lalui sekarang.Happy,blur,eksaited dan ape lagi perasaan aku pon tak tau nak explain.

Disebabkan terlalu gembira dan tak tahu nak cakap apa maka harus aku tayang serba sedikit gambar ihsan dari photo geraper tag dekat fb aku..Cikidot!!

Sah dengan dua kali lafaz diakadkan oleh abah aku sndiri.Nebes yaww!!

My abah..sobs :(







Memang over tahap ape aku ni..langsung tak taruk caption..Eksaited aku tgk gambar2 ni..hehe..BTW baju off white tu waktu akad dan baju merah tu time bersanding .FYI sandig ade dua pasang baju satu lagi songket tp belom ade sape2 yang tag kt aku,ade satu dua tapi tak lawa.Sepak aku laju-laju la demand sangat.

Selebihnya aku akan publish bila da dapat dari photo geraper..K.




Notes:gambar diambil oleh 2 org poto geraper iaitu http://www.facebook.com/duan.dabest  and http://www.facebook.com/ihsan.shamsuddin
Thank You.!!

15 comments:

IEQAH said...

Tahniahh si isteri..
maaf tak dpt datanggg ^^
Cantik sangattt youuu..

Rinduu pucat jugaakkk

IEQAH said...

ieqah palingg sukaa picc pucat yg sisuami kiss dahi tu..sukaaaaa

P U C A T said...

ieqah!!it;s ok..kite paham..
hehe...ramai org like that picture..kite pon sukee

laskar pelangi said...

tahniah awak!
semoga jadi isteri yg solehah:))
cepat dapat baby..ahaksss

Rara Nasiha said...

tahniah dear :)

MimieRara said...

Tahniah, semoga menjadi isteri yg solehah dan taat suami ^^,

nazirah said...

wah nice.. tahniah .. ye.. semoga bahagia hingga ke syurga rabbal alamin

ezzyra said...

cngratz... :)

cikwahidaidris said...

tahniah sis !! cantik sangat gmbar ;)

m!3yr4h_LolLy said...

tahniah ! semoga berkekalan ke akhir hayat.

Semut Senyum said...

TAHNIAH LA... dah jadi isteri orang..
selamat menjalani kehidupan rumah tangga.. nanti boleh kita kongsi story... semut pun baru je berumah tangga. (psst : belum buat entry pasal tu lagi) hehehe. coming soon yea

nadzirah sofia said...

selamat pengantin yg x berapa nak baru la :P
semoga bahagia ke anak cucu cicit okeh :)

ain dzaya said...

dah jadi bini org nie kene la jadik isteri mithali,,,:">
Beli Sikat Baru.

teha said...

wahh.. congrats.. btw , u cantikk sngt :)

ainraus said...

awww. bila sang isteri nak update blog lagi niii? :)