Thursday, June 23, 2011

indah angin dr bau..

Assalamualaikum..

Tgk muke hensem,cute,pretty,gojes dan menawan.Pakai baju kemas,branded tak nak kalah.Kasut berkilat,high heels and damn gojes .Well ,ini mmg sifat manusia yang selalu inginkan kepuasan dan kenikmatan dalam hidup.

Aku jugak seperti manusia2 lain kt atas bumi ini yang mahukan kepuasan terutama bile berpakaian.Tak pe lah tak branded pon janji akan dipandang elok oleh mata yang memandang.Tapi pernah terlintas di kepala korang even perfect dlm berpakaian namun ade jugak secubit yang tergelincir dr landasan..Ini yang aku ingin kemukakan.

Pernah terjumpa manusia mcm ini,segak dan cun melecun dr atas sampai bawah.Sekali bile da duduk lame2 kau akan nampak habbit die .Ok ini kajian yang aku nampak bukan aku buat research ye:

  1. Korek lobang hedong dkt public slumber rock je. !! Sampai terangkat2 kepala !! Lepas da korek boleh pulak tabur benih asli merata tempat..Elok ke??
  2. Tak suke pakai deodorant dan wangian pd badan spt perfume sehingga menyebabkan pencemaran bau !! Boleh pitam dokk org sebelah yang bau kau mcm tu !!
  3. Tgh syok bersembang /terlintas hadapan die. Kau akan dapat bau yang kau mmg takkan dapat kt shopping mall/body shop/market ( kentut )
  4. Bile menguap tak reti nak tutup mulut bukan itu saje di iringi suara iringan ..Syaiton tak yah ckp la sume ade merah,kuning,mude dan tua berebut2 masuk mulut kau !!
  5. Bile makan tak reti nak habiskan makanan dulu,tp sebok nak bercakap dgn keadaan mulut penuh makanan.Lepas tu org lain terkene tempias kau !!
Ini sahaje..Simple entry for u all.
p/s:tetibe rase nak korek hidung la !!
p/s/s:tak mo korek dpn org nak p korek kt bilik jab...hahahaha

Bye..thanx for reading:)

2 comments:

Miss A said...

haha,lawak gila bace en3 ni.Eh,rse nak korek hidung,jom sme2!haha

P U C A T said...

hhihi...
jom korek !! yukk