Tuesday, June 14, 2011

kerana kau belang2 kuning abis air minum aku sebotol!!

Assalamualaikum...

Kerezakan melanda diri aku hari ni...Damn bad yoo!!Pepagi bute iron blouse nak pakai p keje pastu hampeh mcm tak sesuai lak !!Lps tu tukar baju kedua damn mcm nak p konsert Suhaimi Mior Hassan dan kali ketiga aku pasrah, tgn aku main tarik je baju ape ..ah aku da tak peduli aku pakai siap terus pergi keje.:)

Eh tipu....lom pergi keje ,aku p beli brekpes untuk mangkuk 2 ketul yg syiook tido dgn lava melimpah ruah.Watever!!YAng penting aku tak kacau dieorang!!Lepas tu balik rumah brekpes dulu,2 minit makan tetibe lak perut aku macam kene pulas mcm washing machine!!I don;t know why??Macam2 berlaku...aku rase aku sudah terkene food poisoning!!Da xde mud nak g keje,tp aku gagahkan jua tulang 2 kerat untuk melangkah!!Da keluar tertinggal pulak botol minuman aku yg slim berwarna biru..PAtah balik * mcm jauh je * miahahahaha!!

Then..settle...Aku boleh pergi keje dengan jayanya bawak moto sambil menghidup udara yang berbau tong sampah sbb lori biru sedang mengangkut sampah!!Tak perasan pulak ..patut la ade bau perfume yang mmg  kau xkan dpt kt mana2 kedai!!

I think da xde pape lah dgn ape yg sudah berlaku setangah jam lepas..Sedang aku syiokk bawak moto melalui belang2 kuning dkt dgn selekoh sekolah rendah,tetibe aku rase kaki aku basah!!o0o0o damn for the third time!!You know what??Sedang aku melintasi belang2 kuning tu tetibe penutup botol aku terbukak tanpa aku sedari dan menumpahkan hampir satu botol air akuuuuuuuuuuu!!!!!!!Damnnnnnnnnnnnnnnn!!Patutlah aku rase mcm menunggang kuda tgh kencing!!Rupe2 nya i realized that belang2 kuning2 baru sahaje siap dicat ke hape lps tu pulak tebal gile sehingga menggegarkan sel2 otak aku nasib helmet aku tak terlepas dr kepala aku!!Sape nak jawab tu!!

Aku nak pusing balik refill air da lebih setengah jalan kot!!Nak tak nak aku terpaksa berhenti kt Petronas dan terpaksa * 2 kali * korbankan RM1.20 aku beli mineral water!!Ahakkss!!

Well...aku pretending cool je padahal jantungku bergelodak dah tak tentu arah !! Pants MAroon Giordano basah kt hujung,slipper Crocs aku pulak 2 2 belah basah kuyup mcm baru lps main banjir hujan!!

p/s:aku p keje pakai simple je..:)

Bye...thanx usha:)

2 comments:

aznie143 said...

oit...hehehe

P U C A T said...

yes cik aznie...
hehehe