Sunday, June 19, 2011

mengisi kekosongan dgn membajet dpn lens

Assalamualaikum..

Hari ni Terengganu cuti umum.Team Ganu peteh ganu peteh kang menang maing bola kt bukik jalel ritu !! Wa cuti la hari ni beb !! Terase diri ini begitu bosan tiada bandingan kerana tiada ape2 aktiviti yg ingin aku lakukan. Sehinggalah sampai satu tahap aku rase rajin nak masuk opis !!Pelawok je la..Igt aku rajin sgt ke.

Aku pon posted wall fb member aku ajak die kuar jln2 ngn aku sehinggakan tergamak die ponteng kerja kerana ajakan ayam2 dr aku !! Bagus ..aku syg kau  !!Next time buat lagi..Hehe.first sekali kiteorg pergi  melantak kt Pizza Hut !!Seharusnya lens camera menjadi mangsa keadaan kerana aku sgt bajet bile berhadapan dgn lens !!

This is my first bajet picture were taken when we arrived betul2 dpn giant car park..Frankly speaking this is my very first time wearing this kind of baju labuh.Agak mcm baju tido tp lantak la org nak ckp ape !Bajet cun tu penting !!

Eh tipu..Ni time aku dlm kete before aku angkut kwn aku !! Buat2 terkejut sambil tutup mulut !! Membajet secara mengejut adalah harus bile menggedik di dpn lens :)

Then ,,,present my BFF sedang melantak spaghetti with garlic bread.Die x sedo aku candid ni..Miahaha !! Aku tolong tgk je sbb aku da kenyang melantak tom yam kt rumah. Tapi order untuk aku haruslah !!

Dan ini juge.Biarpon aku da kenyang tp aku tetap nak jugak !! Nak jugak sambil hantuk kepala kt dinding !! Mana adil die sorang je makan an..These is cheese meatball with masala sauce.Sedap ah nak2 time baru masak !!Slrppp :).Gambar beverage tak dek ah.Kiteorg order same beverage which are chocolate float !! 

Yang ini jugak mengisi mase yang tidak berapa nak kosong dgn membajet dan terus bajet di dpn lens..Sebelum makan,sedang makan dan selepas makan !! Credit to * sya berry * kerana tak jemu layan kerenah aku !!

Sesi melantak sudah tamat !!Yuk2 kite mambajet dpn lens di tempat yg lain pula *_).

Mind u,gambar ni kiteorang ambik dkt pantai batu burok sambil cuci mate.Tgk gelagat couple2 yang syiokk berdating di celah2an pokok..Bosan spy dieorg kite org membajet untuk yang kesekian kalinya !!


Bajet pro pose ala2 model gitu !! Tak tahu kenapa mulut muncong2 gitu !! Maybe da obses sgt dgn lens camera diri pon jadi dah tak tentu arah !! Kesian.....

Last but not least ..Bajet yang amat serius.Tuhan je yang tahu ape perasaan aku time ni.Thanx a lot tu my BFF sbb tahan dgn perngai bajet ku yang melampau.

Aku jugak bersyukur hari ni aku balik awal gile ar iaitu pada pukul 5.30.Awal ke??hehe,..


Bye..thanx usha:)





4 comments:

Shawn Razaleigh said...

amboi kemain posing lagi.


ok. gua sudah folo :)

Miss A said...

woow,memang membajet habis-habisan ni.hihi :)

P U C A T said...

to shawn:haha...
perasan je lebeh..hehe..
thanx follow bebs:)
to:Miss A:hehe...
mmg bajet pon..than follow ya..

sumbody me said...

membajet d sini..hehehe