Tuesday, April 12, 2011

Tutorial:Smart messy style shawl

Assalamualaikum...

Erm..erm...sore throat...* Erm ni jugak adalah ayt yg menghanjeng kt org yg aku x suke..Hee...Aku x tau kenapa lately aku mcm x segan dgn webcam.Lagi2 nak buat tutorial ni lps tu upload bg u oll tgk..Kenape??
* Katakan kenapa....*
Presentation kt kolej dulu bolehla tu pun ngadap berape ketul je manusia kt kelas waktu present.

Actually ,haritu aku tgh makan eskrem lantas terfikir kt buah fikiran aku ni,ape hal aku x buat video untuk tutorial ,video lg effective and senang nak faham dan x perlu korang nak bace byk2.Igt tak entry ni tekan keypad/tetikus kuat-kuat kt sini.First entry for tutorial tudung..

Maka dgn semangat yg separuh gementar aku buatlah first video untuk tontonan anda semua Baru je beberapa hari yg lepas..Lupe meh aku linkkan.Tekan sini..Haishh..mcm host nona pulak.Da buat satu tak cukup,tamak betul la kawan aku yg request ni nak suruh aku buat lg..okay,,okay...aku buat der...Heee.Ini semua inspired by Hana Tajima la ni....kuat betul pengaruh kau yea.Okay x nak lenguhkan jari aku ,kite tgk je video serious ini :)



video
Slank Ganu i mmg pekakkk....english pon turut serta jd slank Ganu.;p..Actually review balik video ni rase mcm poyo semacam je yg awal2 x tau lah kenapa lentok begitu...HAHHA!!


Bile da penat buat video..* penat ke??Tak pun...Kasi tunjuk and demo lah kt u oll hasilnye yg x superbb ni!!


Last but not least...Buat muke perasan fotogedik sket..ahhaa...

Lupe nak mention kt video,tak pelah sementara aku rajin nak taip ni so aku taip jela.U oll share kt sape2 yg xtau lagi..Da tau xpe lah ,diam je...Heee

p/s : sharing is 'loving; rite??Hahaha...

Bye..thanx usha.

5 comments:

nuzulhawa said...

Suke tgOk org pki shawl .. hehehe .. tp xsuke pakai sbb muke bOolat sangat ! hehehe !

P U C A T said...

nuzulhawa:org dulu pon mcm segan jgk au..
tp buat dont know je...lame2 biase lah...hee

aNiss :):) said...

nice tutorial..tak pernah lagi pakai shawl.. tak sesuai kott =)

aqish basir said...

haha comel nye!
btw,tq for this tuto...

muka qis tak sesuai ah pakai jns cm tu.serius,nmpk bulat je pipi,muka awk padan sngt! all the best okeyh

P U C A T said...

aniss:cube la pakai...lame2 konpom suke..
qis:thanx a lot :)