Friday, September 16, 2011

google gravity

Assalamualaikum

Salam satu Malaysia..rasa hari ni macam berwawasan je sbb hari satu Malaysia.Tangan ni pon rase mcm tak henti2 nak angkat sambil menjerit "satu malaysia!!" macam PM kite buat kat iklan tb tu.Ehh,,,,sure ke,kt radio pon ade eh.

Ok just forget about that,ape yang aku nak bagitau kt korang satu bnde ni,im sure people/manusia kt luar sana pon da tau about "GOOGLE GRAVITY"..Apakah kejadahnya google garivity ni.Ok let me explain to u:

 First u oll pergi kt google<google gravity.Lps tu pilih google gravity yg ketama tau.Manyak2 results ambik yg ketama jgn gatai2 nak hambek yg kedua or ketiga.Lepas tu korang taip word yg korang suke lps tu terus "bergravity"..Tak caye..kau mainlah tgk mcm mane.

 Yang ini aku taip word 'high heel" then tarikan gravity dr ats akan keluarkan results for high heel include gambar sekali.Macam kt atas niiiiiiii

Lepas tu i keep playing until aku jemu.Lepas tu kim salam je lah kt google gravity ni.

Selamat bermain .Bye.

Thanks for reading.

3 comments:

CikHoneyBee said...

hehe.. cikhoneybee dh penah try. best kan main baling baling tab tu.. dh mcm main game angry birds pulok.. haha..

P U C A T said...

tu la pasal..
macam over jakun main bnde tu..hee

IEQAH said...

main sampai juling yee