Tuesday, July 5, 2011

Why some of people don't like you...

Assalamualaikum..
About 2/3 days x upadate blog seem like a decade..
HAHHA..Gelak bodoh tak pasal2..
Motif ...totally out of motif.

Serious ok..some of people /people around u or sesape je lah don't like you at all in case u ni sgt lemah lembut dan supan sutun kot.Ever crossed in ur mind guys??What the reason for doing such a jerk thing??Let me tell u.

First reason because they hate and jealous at u ..Of course baby!!If u all noticed orang yang sgt cantik/smart sgt disukai ramai.Bile u oll cantik ,then ramai jejaka dekat dgn org yg cantik,lps tu yg tak berapa nak cantik ni,jeles and kutuk2 kt belakang 'bukan cantik pon,harapkan mekap je yg tebal'..Am i right dear??So what motif u said make-up yg boleh cantikkan muke,kalau hati pon cantik im very sure ramailah yg suke.Jadi yang tak berapa nak cantik please la bersikap 'cantik' even ur appearance look like tongkang pecah !Jangan nak kutuk org, lagi org tgk kau makin tak cantik.

Some of people don't like u because u have a good appearance such as branded handbag,clothes and always looking fashionable.Compang camping bile nak tido je sbb time tu orang lain tak nampak dah .Because they can't get all the branded item and looking good like u but they like to act like 'org kaya' just because nak tunjuk rasa tidak puas hati die kt org yg die tak suke.Come on dear,bundle pon banyak brg branded kau boleh angkut 10 plastik in one time !! Tak payah la nak sakitkan hati org lain and benci dan tak suke kt org tak pasal !!


Have u wondering to get married with putra raja bukan adi putra mahupun awang bin dollah.So ,jika jodoh kamu dgn org kenamaan and orang berpoket tebal ,that factors also bring to kejelesan terlampau pd mereka yg selama ni dah aim kau dan semakin membuak-buak kebencian mereka terhadap kau.Ish2...xde sebab betul tak suke kt org tak pasal2 an.Jodoh pertemuan,ajal maut di tgn Tuhan if u oll tak suke tgk org lain bahagia it's like kau seakan melawan kehendakNya.Remember dear:)

Some of people don't like u because on that day u look so cute n nice.Sebab selama ni die je yg nampak cantik lps tu satu hari org tak nampak kecantikan die mula lah die naik baran dan tak suke org yang dipuji tadi without any reason.The next day,they keep the hate to hate and hate that u for a long time.Maybe die boleh jd haters yg tegar !! *cruel statement*

And most important thing why some of people don't like u.It is because u have stole thier bf/gf.Betul tak??Hehe..this is normal thing dude.Bile kau rampas kekasih org ,siap lah kau !! Kalau die benci mmg akan benci sebencinya kat kau.Even kau da mintak maaf sekalipon ,1 dalam sejuta je yg terima maaf kau bebs !!This is general ok i am not point to one only:).Kalau zaman sekolah ,kau rampas boypren/awek aku,Set time and date dan time of course after school dan location padang sekolah !!Haha...gomol2 la depa.


Don;t you think this kind of factor like shit factor.Why not u kill them if u really hate them and u can't see them anymore but their rough always be around u.Hahha !!!Be professional la kwn2 jgn hanya kerana perkara kecik dr kuman pon kau nak kecoh. Tak brutal beb !!

p/s:aku pon nak benci org tak pasal2 la.( ah xde maknanya !! )

Bye..thanx usha:)

4 comments:

MarDiyana said...

wakakaka.. aku da lame da pasan menda2 nih... btw, thank you for sharing hehehee

P U C A T said...

Mardiyana:mmg...terutama org Melayu kite..
tak paham betul aku.

MarDiyana said...

huh... dengki la tu kan... macam aku yang tak cun nih pun orang leh dengki... masalah mental kot hahaha

Sara Cullen said...

haha totally agree with you, dear. judgmental malays. pathetic.