Tuesday, July 12, 2011

my name is bithday girl.....( today )

Assalamualaikum..
Hye...entry nak bagus je...weee.
Actually today is my birthday yaa !!
Umur makin meningkat,minda semakin matang!! Hakikatnya tidak !!
Harta makin banyak,duit makin tebal * LIES *
Namun aku sangat bersyukur kepadanya kerana masih dikurniakan hayat sehingga hari ini,dan bergelar seorang birthday girl hahha !! Nak bagus2 je kan kau ni !!BTW..thanx to all my friends for the wishes.Special thanx and big hug for u guys:)

Okay..agak menunjuk-nunjuk di situ !!Well..bukan aku bermaksud begitu..cumanya just wanna show off and i very appreciate for the whishess.Ini adalah rakan2 fb aku yg wish kt aku setakat 43 minutes ago..Thanx again darling !!


Dan in jugak..aku tgh taip ni pon ade lg org wish !! BTW thanx..thanx..n thanx again..Touching secara mengejut pulak hahaha!!

My opismate yg wish kt aku pepagi buta siap nyanyi2 lagi ..thanx jugak kt awak.Sebab buat saye heppy di pagi yg tak berapa nak ceria:).

And last, special thanx to him because telepon aku tepat kol12 malam td.Sedangkan aweknya tgh syiook menikmati gunung berapi lava,salji ,air terjun sume adelah!! Tapi..tapi..tapi kan.......kite suke sgt sbb awak ckp 
" umur awak berapa malam ini"...eh..eh..eh...saye muda lagi.Tapi aku tak jwb la mcm tu sebab tgh mamai dan sedang enak dibuai mimpi !!

Wehuu...terasa begitu dihargai.Thanx again to all:)

p/s:birthday je kot.Ape mau kecoh ")

Bye...thanx for reading

3 comments:

IEQAH said...

Happy Birthday Dear :)

Shawn Razaleigh said...

selamat hari jadiiiiiiiiiiii!11 dush3 *bunga api

P U C A T said...

kalau boleh like..i da like comment2 anda..
sayangnya xde..so terpaksa comment jugak,,,heee