Thursday, July 14, 2011

CONTEST:LOVE SHAWL AND STYLE IT BY UR OWN

Assalamualaikum..

Hhye guys..am back..jangan terpedaya dgn entry aku.Bukan aku yg buat contest tp aku join contest tu..Tadi godek2 terjumpe ini blog then aku follow lps tu trus join that contest:).So below aku present my own shawl style untuk dipertaruhkan dlm contest ni.First thing u need to do is upload picture yang korang nak pertaruhkan mcm aku buat ni:)


Aku suke sgt this smart n loose style because tak rimas and senang nak bergerak.Tak perlu tight and just let ur shawl sempoi begitu sahaja.Lagipun nampak cool and sedikit gorgeous di situ.So anda mahu sile join ok.


 
Second step is copy banner kt atas  dan link kt tuan punye contest ini.Kalau korang nak join just click je banner ni cz aku da linkkan.Tak ya ssh2 nak search.:)

Third is jgn lupe click LIKE PAGE di sini iaitu page facebook tuan contest ini.Like byk2 tau.hehe

And last but not least jgn lupe tag kt kwn korang satu pon cukup la.Then here,i do tag:


Dan terakhir nya ,jgn lupe tggalkan link anda  di sini..ok!!and DONE !!

Yuk kwn2 reramai join this contest:)

1 comment:

EZAN IDMA said...

thanks join ya! goodluck