Thursday, July 21, 2011

saya amat menggilai 'KAMU'

Assalamualaikum...

hello...eh...hai dan ape2 je lah..Ini hari aku xnak cite panjang.tp mcm excited padahal sebelum ni mmg over excited pon :).

Kau tahu tak aku suka gila mkn kt McD..haishh...tak tau lah dokk..Tapi time ni je la nak makan pon..nanti ,esok ke lusa tak tahulah ape akan jd so apakata kita merakus dan membedal semua yg ada selagi ada upaya:)


1-miss shacker a.k.a tukang goncang kentang aku pd mlm kejadian
2-GCB is my fav ketika ini..kalo xde xjd fav lah..
3-Megah sekali GCB tatkala aku gedik nak ambik gambar beliau :D
4-Saat2 pembaziran dan sgt berleluasa.


Portion,pose,position dan mcm2 lagi.I was like 'ouh..sedapnya GCB...kalau boleh aku nak order 10 tp perut aku tak mampu menanggung jumlah yg begitu besar.

Itu je..Bye..

Thanx for reading:)

2 comments:

fiza said...

mmg sedap!!! ;))

P U C A T said...

to fiza:mantapkan GCB??meleleh..ni rase nak mkn lagi ni...
hehe