Thursday, May 3, 2012

my fellow friends.

Assalamualaikum.

Sebelum ni aku dengan opismate aku selalu je lepaking di McD after work.Semestinya lepaking adalah activity wajib ,terutama hari Khamis.Kalau Jumaat memang tak ar, sebab masing2 bg alasan esok kuar dengan mak ar,bawak nenek g shopping la,lepas tu kenduri tahlil la,,Ehh..ehh aku da biasa da dengar alasan tu dan sebati da kat halwa telinga aku ni..Kalau nak kuar dengan bopren pon cakap je la terang-terang kesian mak nenek kau jd bahan alasan.Ehem (^_^).

Yall's, spend  quality time with opismate,bestmate,roommate dan jadah "made" is the best way to release tension dan membuang segala-gala rasa kotor yg melekat kat jiwa.Series,ble korang gather together yall feels like heaven,Hehh!!Boleh gelak-gelak ,boleh gossip pasal  scandal kt opismate menjadi-jadi dan boleh create gossip club giteww..Betul tak??

Jadinya semalam,aku n the geng buat aktiviti yang sama selepas persidangan besar diadakan,and we decided to lepaking at Pizza Hut.Takmo da lepak kt McD boring katenye.Wa n geng wa berjiwa WESTERN!!.Tak cool ar lepak dekat mamak atau kedai dorongan tepi jalan.Berlagak betul kau Kiah!!.Da masing-masing nak makan Pizza sangat so we all agreed nak lepak kt Pizza.Gambar??Semestinya wajib okay!!


Boring menuggu Pizza siap,aku and the gang wajib snap!!Apesal muke aku kecik je kt blkg tak puas ati ar cmni!!


Our pizza ready to eat # kiri-pepperoni chicken,#kanan-chicken hawai.Sedap ouh!!Tercungap-cungap dagu tak sabar nak makan.

Sendiri punye  deco,sendiri punye protokol.

Yang berdiri di belakang sy adelah kawan tepuk tampar saye,bukan tepuk tampar je we also called her as "master of skils"..hikhikhik.


Perut da konyang,muke pon berseri-seri je nak-nak yang tudung pink tu,,Eww..malu *_0

So sape-sape nak save bajet,boleh la pergi makan ramai-ramai mcm ni.Seronok,dapat 2 pizza,air satu jug,mushroom soup and garlic bread.Kiteorang pilih meal set of 3 pon berbaloi kenyang.Cost only RM72.00.Damn affordable.Kalau nak ambik meal set 4 ,aku tak berkenan sebab ade pasta ape sume tu,memang tak mkn ar gamaknye.!!

Pizza hut sekarang menawarkan menu-menu istimewa esp chicken chop,kentang dan berbagai-bagai lagi.Sila kunjungi Pizza Hut berdekatan dengan kawasan anda..Heeeee ;)

* Semua gambar diambil menggunakan SAMSUNG GALAXY comel aku.So tak jelas sangat.

Thanx for reading.Bye!!

10 comments:

|shuhadaothman|TM said...

dri thun lps mengidam nk mkn pizza. smpai skrg x mkn2 lagi. sobsob

PatingWong said...
This comment has been removed by a blog administrator.
P U C A T said...

hukhuk..
nti g makan yea

Izzah Ab Aziz said...

haha. same ngan saye. suke sangat makan fast food. ekekeke..

zulhilmi tempoyak said...

ala... len kli ajk la.. nk gak mkn sme2.. ;p

Cik Kay Jue said...

adeh.. berbunyi2 pula perot ni tgk pizzza.. haha..

shedameor said...

wahh, dah lama tak makan pizza. sedapnyaaa :)

aniswany said...

best lepak ngn kwn2 kann ^_^

cikpinky said...

wah..nk piza gakkk

iedchan said...

i tak penah mkn tutti frutti..hehe..
wah mkn pizza ke..beshnyee.

btw i folo u k..:P