Friday, May 18, 2012

less 3 weeks

Assalamualaikum

Last night i went to D'Ganu Seafood for steamboat dinner.D'ganu is the best place for family gathering with air breeze environment and so gempak which is from the opposite side u can see the " Fake I-City " .I was there for the second time just because their steamboat  quite ok for me.Payah ok nak dapat steamboat kat Ganu ni lagi-lagi nak makan yg ala-ala Johnny's tu.So thankful to Allah because give me a chance to had great dinner with lovely sister and parent.

We also had a great conversation about our coming soon event.Err...hard to say this but i have to.That coming soon event will be my " event "..Huhuh!!Dan yaa....i feel like drowning because the event just around the corner.I might say I'm such a " kalut malut " because i don't know how to manage all the thing very well.Just wait for my sister to come back again on school holiday.She know very well mcm mane nak buat hantarans,nak deco bilik,nak cri bnde tu nak cri bende ni.

Dan di saat ini aku terasa macam nak pengsan pon ade jugak kau tahu!!Makin dekat makin aku rase bahang dan tekanannya.Masing-masing nampak aku mcm relax and chill ,padahal dalam hati Tuhan je tau.Yaa,this is first time since i bukan anak sulong,tak boleh berdiri di atas kaki sendiri but bring my twin tower everywhere i want.Bila ade je bnde tak cukup I'll text my sis to have a guidelines and suggestions.Argghh menyirap ,takut dan doubt!!Kadang-kadang waktu keje ,sedang aku syiok buat keje boleh lagi aku terbayang-bayang apa perkara yang perlu aku buat.Supervisor aku dok bagi arahan kat aku sempat lagi aku berangan balik keje nak siapkan hantarans ,lepas tu nak lipat kad and buat list sape-sape je yang aku nak invite.Dahsyat betul imaginasi aku.

So for yalls information,my event will be on 8th June 2012 ( Friday ).Aku buat majlis ni simple saja dengan niat akad selamat dan diredhai Allah.May Allah bless me.Sape-sape yang mengenali diri ini boleh la menghadirkan diri dan meringankan badan datang ke teratak kami yang beralamat:

745 jalan masjid lama,
Kampung Atas Tol,
21070 K.Terengganu.


This is special invitation for u guys.

For those yang aku lupe nak bagi kad,tapi korang terbaca entry ini boleh la hadir.Okay.Pray the best for me peeps :).InshaAllah dengan izinNya evertyhing will be OKAY!!Amin.

11 comments:

IEQAH said...

yaeayyyy bilaa laa 'event' ieqah pulak..aiyoooo..pepun tahniah..insyallah ieqah cubaa hadirkan diri ye ^^

P U C A T said...

sabor2..nnti sampai la masenye yea :)
TQ dear..card da pos..harap2 sampai la kt tgn ieqah yea.

ejulz said...

Tahniah.. semoga bahagia slalu n kekal hingga akhir hayat.. :)

Orked said...

tahniah cik pucat ....semoga bahagia hingga ke syurga :)

Sally Yatiey said...

Tahniah sis :D

sis92 said...

uwaaahh tahniah2 :)

teha said...

wah , congrats dear :)

shedameor said...

congratz sis :)

ChEnTA LiEYza said...

waaahhh... cngrtz... =)

|shuhadaothman|TM said...

congrate dear. waah ! nak jugak. ^^

MimieRara said...

Alaa kite tengah final exam pulak masa event awak :(

Anyway, tahniah! Moga diberkati dunia akhirat ^^,