Thursday, February 23, 2012

prawn and pizza

Assalamualaikum and hai.

Aku sebenarnya da lame makan prawn pizza ni,ala waktu CNY haritu,tp sekarang baru nak update.Tak pentingggggg pungggggggg:)

Entry ini diupdate supaya belog dan kotak entry aku ni tidaklah bersawang dikemudian hari.Tapi di sini aku ingin mengemukakan kekecewaan tahap maksima bilamana last week,i went to pizza hut dgn harapan dapat mkn lagi prawn pizza tu,tapi apakan daya nasib selalu kejam dengan aku..tapelah aku pasrah.And,i would like to present prawn pizza yang aku gembar gemburkan ni haa supaya korang terliur.Ade ke orang nak terliur masalhnya??Kasi Justin Bieber pon tak heran dok!!

Tuhan sahaje yang tahu kejakunan aku bile tgk pizza ni.First time staff dieorg serve depan muka aku ni haa!!I was like...' wow,cheese die ,wow ,prawn die dan wow jakunnya aku!!'.

Side dish aku add on!!Tamak haloba punya manusia!Name die memang aku tak hafal.Tapi apa aku boleh cakap memang terbaeekk!!

Close up.!!

Baii!!

7 comments:

aniswany said...

ehem.tengah teliur nii..gulpp =D

P U C A T said...

anis:da xde sekarang nih:(

Nurulbadiah Lai said...

urmmmmmmmmmmm
rasa sangat2 lapar tgok ni tau!

Edy Zaidi said...

alahai...sedapnya...lama xmakan pizza

hamzah ian said...

perghhh.. lama tak makan.. laporrrr

IEQAH said...

urmmm sedapnyeee..lapaqqq

Rtp Farra Arisha said...

like seriously, it's so damn much tempting!! :D