Saturday, February 4, 2012

Happy Faces Contest by Capt.Keon Alhan and Oh Daus

Assalamualaikum.

Macam da lama gilee aku tak join contest.Al-maklum lah aku tak de rajin sangat nk BW.Actually malas nak cakap panjang ,aku nak join contest dr seorang blogger kt bawah ni.Kalau nak join sila picit banner kt bawah:

 
Aku mempertaruhkan gambar bagi aku happy and happening gile kot..Scroll down:


This is my happy face.Agak happy la sebab time ni aku mengidam float A & W ,akhirnya aku dapat jugak minum dan ape yang membuatkan muka aku nampak happy sebab on that day aku berphotoshoot with my lil sis.Hee....enjoy my happy face yaa:).

And below i do tag 3 of my top followers:

So korang -korang yg terbace entry ni boleh la shht2 dgn kwn2 lain untuk join contest ni okay!!

Bye!!

7 comments:

laskar pelangi said...

goodluck:)

P U C A T said...

to laskar:thanks dear:)

Nasuha Suhada said...

sedap ngat tengok ye minum float! ergh.

P U C A T said...

nasuha suhada:g la a & w ..dekak je ergh...hehe

IEQAH said...

good luck dear.. amboiii ni ikhlass dak hapii ni..
btw, nk FLOAT jugakkkk

P U C A T said...

ieqah:heppy da ni..
hee...jom mkn float same2

capt. keon alhan said...

hye dear...thnx for joining...n gud luck keyh...