Thursday, February 16, 2012

please take series:)

Assalamualaikum.

Tibe-tibe terdetik dihatiku bila baca benda alah ni.Ada betulnya dan sememangnya betul kita sebagai umat Islam mengamalkan bnda-bnda baik mcm ni.Aku jua merasakan perkara yg sama ,tak pelah da lambat sket baru nak tahu,at least dalam 20-an mcm ni da sedar kesilapan lampau,jangan sampai rumah kata pergi,kubur pulak dok jerit-jerit name kite masih lagi tak insaf memang payah hoii!!

Bagi aku, belajar dan proses belajar amat payah nak ditelan,al maklumlah zaman muda memang zaman orang kate zaman nak mencuba bnda baru.Ape org buat kita nak ikut,tapi tak pikiaq ape effect yang akan datang pada diri sendiri mahupun orang lain.Wahh!!wah!!wah!! bila aku berkata-kata ada gaya macam ustaz yg tgh naik nama die sekarang ni.Sape die??



Mungkin gambar ini,tak berapa jelas,tp xde hall lah dekat youtube belambak weh,kau nak download ,nak save direct to hand phone langsung xdek hal.Cuba amati satu persatu ayat-ayat beliau.Impress me a lot bebeh!!

BTW,kalau belum jumpe  jodoh lg nak buat mcm mane kan.Dah itu rahsia Allah .Dia menentukan segalanya.Tapi kalau yg sedang syiok bercouple lebik baik akad awal lg berkat lg bagus kate beliau.So saye cuba belajar dr segala kesilapan,well manusia mana yang sempurna rite??At least kite berusaha to be the best person.

Renung-renungkan dan selamat beramal.Assalamualaikum.

Happy reading guys:)

4 comments:

acheeqa farhana said...

suke ustaz azhar idrus..macam2 ilmu die bagi :)

acheeqa farhana said...

suke ustaz azhar idrus..macam2 ilmu die bagi :)

P U C A T said...

lg pun care die sempoi ..
sbb tu ramai yg tertawan..hehe

asfira aminuddin said...

babe, sometime orang yang dah ada bf or gf pun masih tak pasti jodoh mereka. :)