Wednesday, February 1, 2012

makan malam with my fellow friends

Assalamualaikum.

Hari terakhir di bulan January adalah semalam.Perlu ke taip panjang ,cube pendekkan 31 january 2012 ,haa kan senang sket org nak paham.Why??Aku dapat invitation from my HR for dinner event.Tak yah omputih sgt ,jemputan makan malam je.It was held at Tanjung Vista Hotel yang aku suspect ia adalah hotel yg boleh mengalahkan Hotel Grand Continental di K.Terengganu.Tapi...tapi...sangkaan ku jauh terpesong lg menyesatkan minda korang sume.Ia adalah hotel yg "so-so" je ok!!

But i was enjoy the dinner,biarpon it's a theme-free,so xde lah masing2 nak meragam,takdelah masing-masing sebok nak bukak you-tube tgk tutorial tudung,style ape yg should be dipakai.Ia hanyalah sekadar makan malam sahaja,no shows,no award dan banyak lg no.Cume tak de perkataan "NO EAT" je:).

My opismate merangkap jiran ,at lobi hotel.- Waiting - 

Again while waiting and yeaah im wearing satin shawl.My outfit was black blouse sleeveless and cardigan.
Yeahh..kedarah dan melahap wahai sekalian kawan-kawan.Aku bese2 je.* taknak ngaku muke lapor macam tahan berak *..ngahaha.
Tegap berdiri..bersiap-sedia naikkan tangan di atas kepala.
Ehemm..me..me..me n me ( feezapucatlesi.blogspot )

My big boss with her wife a.k.a bos tak berape nak kecik.

Org gaji boss sy.Come from Cambodia...Alololo..nak jgk dgn aku..

Disebabkan semua makanan berasakan lauk kampung and i chose to makan sikit-sikit je ..See my lauk paling depan sekali.Aku makan ikan je.Sumber protein yg tinggi.

Balik pon kene pose.Bapak lame boss aku bg speech and now aku tahu ape maksud tersirat disebalik makan malam ini..Yeaahh!! ( tah pape sambil buat muke comel )


End of this entry.No part la ..Ini sahaje.Anyway thanx a lot to my big boss and to all my friends i enjoy with u guys..Lompat tinggi-tinggi tanda gembira.!!

Bye.

2 comments:

O CIKTEDDY said...

licin muke..pkai ape?huhu

P U C A T said...

cik o:pakai product murah je maa.