Friday, March 30, 2012

i went to SO.M.E.W.H.E.R.E

Assalamualaikum

Hari ni hari yang sgt cool buat diri aku sendiri sebab aku stuck dalam jem almost 1 hour.How cool is that guys??
Kau bayangkan selama beberapa tahun aku drive,bende yang aku paling menyampah adalah jam.Seboleh-bolehnya akan aku avoid untuk melalui that hell!!

Let's go to the straight point.Actually aku berjaya menjejakkan kaki aku ke tempat i never expect that i was get there.Aku memang tak suke jam,aku tak suke tempat yg crowded yang dipenuhi manusia,dan jugak tempat yg bising!!u get me or not??Maka dengan bangganye aku ingin bgtau yalls that i went to JOM HEBOH!!Nah hambekkau!!Memang tidak dinafikan aku memberanikan diri untuk ke sana walhal aku tahu yang aku memang tak suke pergi tempat macam tu!!Gila ramai rakyat Terengganu pergi sane,aku da mcm nak pengsan yall's sebab Tuhan je tahu betapa ramainya manusia kt sana.Stuck dalam jam satu hal,nak cari parking dua hal,da sampai pulak bersesak-sesak dengan manusia tiga hal.See,see,tiga hal aku dapat hari ni wtfurrr!!

And frankly speaking,this is my first time pergi JOM HEBOH di Teganu ni,yang kt luar Ganu aku pernah pergi 2 years ago which is JOM HEBOH di Bukit Jalil.Kat Bukit Jalil tak ramai orang okay!!


Can you see that??Bapak jam jalan Gong Badak der??Sampai da nak krem kaki wa menekan clutch!!Ouh..photog ni suke hati la snap ,senang hati snap picture depan belakang,wa jgk yg penat!!


Aku sebenarnya tak berhajat pun nak g JOM HEBOH ni,nk kate g tgk retis pon tak jugak.tapi entahla saje nak g jalan-jalan,orang kate kalau niat baik maka hasilnya baik jugaklahkan.Maka  aku pergi td terjumpa benda alah ni,dapat la aku hilangkan kempunan adik aku dengan strawberry choc.It cost RM5.00 only!!Huhh!!


Berusaha ke tempat kejadian..Yeahh!!Dan aku berjaya jugak .Nak sampai basah jugak betis dan ketiak aku ni!!


Suke lettew tokma!!Dapat jugak pergi JOM HEBOH!!wahahahaha


Tak sia-sia wa berperang dgn jam dan manusia,at least balik tanpa tangan kosong.Sedang menggalas satu beg yang aku tak tahu ape isi dalamnye.Aku ni selalu je buat idiot caption kan!!


Senyum dalam jam!!

So rakyat Teganu,jika anda suka karnival Jom Heboh yang tegar silalah pergi untuk menyemakkan lagi keadaan walaupun hanya membeli keropok goreng dengan harga RM1.00.!!

p/s:semua gambar di atas tidak diedit..* diedit (*_*)

Babai kawan-kawan!!

5 comments:

Allya Syahirah Riff said...

untunglah jugak. takpernah pegi Jom Heboh cause tak berminat. hehe :)

P U C A T said...

haha..
i pon x minat,sebab tau tmpt mcm tu mmg sesak..tp nk wt cmne tunaikan hasrat mak:D

Raz said...

Macam best je tengok..xpecially the choc..emm yummy..hehee
Selamat berkenalan ye..

IEQAH said...

adoii bilaaa JOM HEBOH kat bukit jalil ni..tak sabaq nak p

Feza said...

dulu pegi jom heboh penang pun jam gila. tension betul.