Thursday, October 6, 2011

peeps...please waste your time

Assalamualaikum

Semalam aku kecewa sebab pembaziran masa berlaku secara halus sepatutnya perlu lebih kasar dan kejam lagi esp waktu keje .Kalau da boring dan tersengguk-sengguk hadap pc * sila bawa extra dagu untuk menyengguk super extra * maka otak haruslah aktif memikirkan perkara yang logik di buat supaya pembaziran masa menjadi lebih effective,produktif dan tif..tif..tif....

So let's cikidot what i've done during my working hour + bosan:

Okay ini segala cop mohor yg wajib digunakan pada setiap hari dan setiap setengah jam..
* memang menipu kau bedah *.Cop mohor dinasti china,cop bombay ,cop dahi pon ade *"")

Kau nampak je suit dgn smile kaler fink...eh kau tau tak itu amaran keras "please return after use".Ini amaran untuk peminjam2 tegar yang tak reti nak pulang balik barang aku..ngahaha !!

Segala notes,formula da dalam kepala hotak aku.Kalah exam da..Jangan di lupa amaran keras buat yg kesekian kalinya .I hate strangers..Thank you.

Last but not least,ini buku files aku.Hari2 hadap bnde ni..sampai da vomit hijau kau !!

Ergh...kalau bos saya bace ni,,,sorry lah..kite bosan sangat..kite da takde kawan nak gossip sbb tu kite main tangkap2 gambar like photog kutip..Heeeeeee.

p/s:sila tiru aksi bermaruah ini..Sekian

Thanx for reading.

6 comments:

nadzirah sofia said...

betul2 bosan ni..

Martika Diyana said...

wakakakkaa.... aku pun ade gak nak upload dlu gamba kat workstation.. tak sempat.. fon aku rosak.. terhibur gak bace ko nyer hahaha :P

P U C A T said...

to naadzirah:super duper bosan kot..hehe

to die:lps snap balik trus je upload weh...takot tak sempat..hehe

Allya Syahirah Riff said...

amaran keras tu mmg kelakar. nice entri :)

nureenina said...

huhu~macam ney gayanyer org keje bosan~ best gak..hehe

Tihara said...

buhsan kan kalo tk de kawan nk cit cat ni