Sunday, October 9, 2011

i laugh for most of the time

Assalamualaikum.

Ape kencangnya mulut laki laki lunch time td..ape kes??It is because my mouth shout very louder and say "nasi ayam extra"..so WTH if u nak busy body..just because i cun perlu ke i control ayu nak mkn sket..ade ape hal der..wa belasah je ..org yg stupid je nak control ayu, makan sket lantas order pon berbunyi "bang,nasi ayam satu,nasi separuh tau "..puiih...tak ade maknenye..wa bantai je der:).

But let's skip the part,nasi pon da masuk perut cuma tunggu untuk diproses dan melabur pg esok maybe..HAHAHAHA !!.Well aku memang mcm ni,suke je nak gelak besar even though i know the thing not funny at all.Sometimes ,if u're working under pressure at least u can smile sensorang .Maknanya...erg..takde maknenye hakhak.Laugh jahat once again..HAHAHAHAH !!

When i get closed with someone that can i trust like my BFF la,all the small thing she said to me maybe not funny but i like to give a big laugh even sesaat..For example." AHHAKK!! "...see??If gediks version laugh "ahak"..see the difference guys.Caps lock for word "AHHAHk" supaya korang faham.hehe. I always being like that for most of the time.For me macam bg kepuasan bile dapat gelak besar walaupun sekejab.

Ouh..but wait...when in public i need control my voice in case i ternampak thing yg menjengkelkan..Bukan control ayu mahupun control ego wa tp when u in public people all around u will see what u do.So jangan buat org pandang u serong 85 darjah just because u gelak melampau.Boleh nak gelak tp kene behave la kan.

I dgn kengkawan waktu study pon macam jahat giler,suke gelak kuat,bukan dulu je sekarang pon i keep the habit so that when i sad or frustrated ,at least laugh can cover all my sadness.

Notes:This is short notes for today..Do i care like u care??

Bye..thanx for reading.

3 comments:

MisS HoNeY said...

btui.nisa pown jns gelak kuat.tp kita gelak bukan nya niat nk attrct sesapa.cuma rasa puas bila bole gelak tnpa control2.kan?

IEQAH said...

OMG...oppssss #cover nk gelak

Martika Diyana said...

wahkakakaka... aku pun macam ko :P pedulik hape kannnnnnnnn..
bak kate ayah aku la..
"kalau malu2 makan, lapa laaa" hhahahahaha