Tuesday, January 10, 2012

hanyalah sekadar renungan

Assalamualaikum.

Hallo everyone..amacam hari kesepuluh ditahun baru??Adakah prestasi semakin meningkat??Down?Atau jatuh tak reti2 nak bangun bangun dah..hahaha..Well moga semuanya baik-baik saje.

FYI ,aku sebenarnya sedang mengalami tekanan emosi yang kurang stabil tapi masih lagi under control.Dua tiga empat hari ni asyik membiul je kepala dan hotak ni,pusing pusing balik balik bende yang same je aku dapat.Takdelah orang kate pusing-pusing biul biul hadianya BMW dakk??

Tapi aku cube acting cool ,tarik nafas dalam-dalam ,chill dgn kawan-kawan then baru aku dapat ketenangan yang aku mahukan.Tapi ingat Allah s.w.t jangan dilupakan.Banyak-banyak amal inshaAllah tenang jiwa.

Maka dengan ini,haruslah aku kembalikan emosi aku seperti biasa no tensed,no doubt and peace no war !!

Ehh..eh ..eh kite nak semakkan muke kite kejab boleh takkkkk??

* Ini adalah gambar-gambar * macam banyak je ,padahal 2 je pon *...aktiviti week-end along with my friends tika aku sedang membiulkan diri...Location:Mc,D hadapan Giant K.Terengganu.TQ.



Babai!!

5 comments:

::cik asha:: said...

alam..mcm penah tgk je muka sis..dulu study kptm eh?

mR.aSLaN said...

peeeewitttttttttttttttttt.........
nak pilih mana ni..

Nurul Iman Rosman said...

McD tu, lame tak makan sane ;)

Cik tikah said...

kalau pergi shopping, boleh tenangkan fikiran x? hehe

Azekzk said...

lama x pg shoppoing giant ganu sbb dh lama x blk kg. huhuhu.