Friday, January 27, 2012

PART 1:China street

Assalamualaikum.

Sekarang pukul sepuluhtiga sembilan.Rase macam bukan waktu untuk berblog tapi waktu ni aku da tido mati nasib tak mati betul2 je.Well,aku kesian dekat blog aku sendiri sebab da lame tak terusik i mean tak pernah update ,bajet la kan blog kau gempak sgt like readers tertunggu dan ternanti-nanti kau punye entry!! Cehh!!Walhal kalau aku update pon ntah sape je nak bace,kalau ade yg bace pon sebab aku da share dkt Fb aku ,lepas tu appear plak dkt profile kwn2..Nasib la aku kan!!

Actually aku kecoh dan gelabah sgt nak update blog sebabnye ,hari ini hari minggu,bile hari minggu manusia akan ber-aktiviti termasuk aku jugak.Bile buat aktiviti haruslah ambik gambar banyak-banyak,bile da dapat gambar haruslah manusia  upload kt Fb at least,kalau ade blog mcm aku ,maka kenelah share dgn kawan-kawan gambar2 perasan semua tu.Dan ape yang aku nak kongsi dengan nyah2 sekalian pasal kejadian siang td.Aku terlalu dkt China street * ade ke word terlalu *.Kalau sape yg tak tahu mesti tertanya-tanya.Kat mane tu??Dekat China ke??

China  Street ni aku pon tak tahu mane lokasinya tp aku sendiri yg letak nama sedemikian ayat,kalau ikutkan realiti tempat yang aku singgah siang td adalah Perkampungan China,K.Terengganu..Hehe..peribliskan semua itu.Jom cuci mata sket hokay!!


Nak berpajak gadai pon boleh kt sini.

Bile tibanya CNY.tmpt ni cantik gile tambah2 lg malam,tanglung yg ngilap-ngilap.Lepas tu belakang kg ni ade pulak tempat baru ala-ala Putrajaya bridge die,lampu pulak mcm I-city..Ini kes copy cat lah aku rase .

Model of the day,berbekalkan photographer yg tak layak aku panggil die photog tp gah gile pakai DSLR,then i trust her.Sebab bile die snap gambar aku je mesti LAWA GILE * muke terkejut dan eksaited *

Ade rupe Putrajaya bridge tak??Tolong la cakap yes ,sipi-sipi pon jadilah,kang aku malu sorang-sorang pulak.

Ini pulak pokok *BELAKANG AKU PUNYE POKOK* yg ala-ala I-city yang aku kecoh-kecoh kt korang td .Ok kerek sgt bunyinye kan.

This one adalah lorong-lorong kedai yang aku tak pasti dieorang jual ape,tp yang aku yakin dan pasti pemiliknya adalah Chinese.


Aku pon nak test skill pose di tepi kedai apek-apek ni,nampak macam fotogedik ade laaaaaa:)

TO BE CONTINUE..........

3 comments:

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi ! Awesome blog ! Done follow you ! I will always support u ! Chill :)

http://secret-domokun.blogspot.com/

P U C A T said...

Nur:thanx yaa

.cik syana. said...

engat kat china betol =,=
bace dua kali baru prasan tulisan k.trengganu. hehe.
nice pic oh ^.^