Saturday, November 26, 2011

Kawan-kawan kawen.

Assalamualaikum

Aku macam kene symptom hilang ingatan bahawa sesungguhnya aku mempunyai blog dan aku juga seorang random  of writer.Bila dihitung,dikira dibilang semua perkataan yang aku taip itu mempunyai maksud yang same *saje nak panjangkan ayat*, maka hari ni terupdate jugak blog aku.Dilema mahu update blog sampai terbawak-bawak dalam mimpi sungguh dahsyat mimpi aku kawan-kawan kan??Dan mimpi itu jugak mengingatkan aku bahawa aku adalah seorang blogger.Hehe.

Tak cukup satu symptom hari ni dapat lagi satu diagnosis which is cirit dan birit...Malu ar weh nak cakap kt sini tp apakan daya aku da terlepas cakap da pun maka korang sedia maklum aku lebih kurang mcm kene food poisoning lah..Maklumlah kenduri kawen berderet-deret.Kawan -kawan aku ni macam perli aku je kawen untuk 2 hari berturut-turut.Tak reti betul dieroang ni.BTW 2 hari ni schedule aku memang pack hanya untuk attend wedding event..Bajet aku lah paling tak laku kan..Muahaha.Namo cakap panjang-panjang meh aku kasi gegar blog ni dgn gambar-gambar anak dara yang bertukar status kepada isteri..Weuwuwuwu.

Tudung bawal mama kite:)

Shawl saye P.E.L.I.K...Sebab pakai pelik lah sume org tgk..Bajet!!

Aku rasa cukup setakat ni je lah kot.Line slow nak mampus.."ehh sorry..pakai  jubah cantik-cantik,mulut tak reti nak jage.."..Sabar je lah -____________-.


K.bai !!

2 comments:

IEQAH said...

aishhh kawan je kawen..empunya diri tu bilee??

P U C A T said...

tak tahu la bile..
hmm..bg laluan kt kwn2 dulu maa,