Thursday, November 3, 2011

TAGGED from IEQAH..

Assalamualaikum

Seminggu gak ar war tak berblog bukan sebab nak cover malu team Penyu kalah ..ish..mane ade.wa ilex je..ilex je..tgk wa slumber je an..Team penyu hebak cume kemenangan tak berpihak kepada team penyu..tak pe ar next week ade lagi..eh..next week pulok next year lah..cube lagi neh..Ok lets skip the part..

Aku sebenarnya nak siapkan assignment dr cik comel ieqah ni.Aku cube even tak berapa faham rules die ok..

Cik pucat cuba buat dan menjawab dengan baik soalan soalan dr kamu yea:).Seriously no joke. haha !!
  1. * Dr mane kenal blog ieqah??Kite kenal blog ieqah tak silap hari tu kite BW dr blog si ayu hanis zalikha lps tu terjumpa la blog cik eqah yg unik ni.:)
  2. * 2 perkara tentang ieqah??First impression about ieqah is very friendly and honest.Second one she so kindly..Kite suke taw.. * jab ag cik ieqah mesti blushing..hehe *
  3. * Sayang ieqah tak??Of course lah kite syg ieqah..heart u dear:)
  4. * Crush on some one??Erm...perhaps..huhu.* rolled eyes *
  5. * Fashionista ke tak??Tak fashionista because banyak lagi things that i should learn especially when dress-up..Rase noob gile kot..haha
  6. * Fav thing??My fav thing adalah handphone lepas tu laptop.Heart both hokay.
  7. * Macam mana nak atasi sedih??I suke makan banyak2 and pretend happy kalau dalam keadaan sedih..Tak pon cari kawan untuk bertempok tamapr..Hadoii!!
  8. * Fav latest song??Adeh lame tak dengar radio..lagu ni voleh tak "begging by madcom"..o0o0 la..la..la..
  9. * Komen blog gajah??Hoke soalan ni pucat paling tak sabar nak jawab..I suke blog gajah sbb name blog die yg unique,lps tu tak terlalu messy sedap2 mate memandang then i love the color like pink color because im the one of pink lover..ho yeahh !!* bangga untuk diri sendiri *
  10. * Best quote in my life??Love to be who i am.
  11. * Kenapa ske berblog??I suke berblog sebab dulu waktu tak kerja so buang masa dengan berblog last da melekat dgn blog ni..hehe
Berhempas pulas sampai memulas mulas perut i buat bnde ni..hihi..Lastly siap jugak..to cik ieqah hope u will like it..

Thanx for the tagged...heart u...mmuaahhh...Ewww

2 comments:

IEQAH said...

Thanksss sayang :)
Alamak mmg da blushing sgt ni..HEHE :)
tipuu,fashionista la you tp yg paling ieqah pasan pucat is Photogenic la..byk gmbr besh n pndai edit gambar..like like like..
Heart you too dear :)

P U C A T said...

IEQAH-kite pon da mula blushing ni ieqah puji kite lebih2..hehe...BTW mule2 x reti nak buat entry ni tp lps pk2 balik redah je la..

kite bese2 je yunk..x cute x lawa pon x pandai bergaya..huhu