Sunday, March 31, 2013

Tips:How to look moreless yet stunning

Assalamualaikum

Hye all...Gedik-gedik sikit pagi ni sebab badan dengan otak tahap dah tak mampu berfungsi.Macam merajuk dengan aku.Mahu tak merajuk balik kampung sangat limit waktunya dah la limit pastu sempit pulak dengan keadaan sempit nak kene fikir macam-macam.Dua hari kejar-kejar kemas rumah,mengemop,mengilat dan macam-macam lagi la.Bila dah semput ,berkejar-kejar macam ade anak sepolohorang maka nak keluar makan dengan husband pon berkejar-kejar.

Jadi tajuk kita hari ni berkejar-kejar dengan masa okay.You all tahukan sekarang trend bawal tengah in macam revolusi K-POP yang tah hape-hape dah lah tah hape-hape ,nyanyi berterabur bajet aku faham sangat bahasa kau nyanyi.So dari sakit kepala dok pikiak mari kita belajar macam mana nak pakai bawal waktu berkejar-kejar macam aku alami simple tapi jadi cun macam aku bhahahaha.

Ape yang korang perlukan adalah tudung bawal ribbon brooch.Senangkan.lepastu dengan skill yang korang ada lembutkan jari-jemari you alls tarikkan bahagian bawah tudung dan lipat sedikit kemudian pinkan sampai jadi bentuk ribbon korang..Hee...senang bukan :)

Close up okay..Bila pakai sytle ni rasa confident sangat plus sopan gitu boleh la cover apa-apa yang patut kan :)

Lagi dan lagi...Macam comel gitteeww...Umur da 27 tahun tapi perangai macam tujuh tahun gitteeww :)


Selamat mencuba style baru yea kawan-kawan :)

7 comments:

IEQAH said...

Omeyyyy.. Nk tryyy jugaklaaa syggg.. Hik HIkk ^^

P U C A T said...

hik hik hik..
try la ,...confirm omey ..

unsecretostory said...

Haahaa , comel jugak ehh . bole cuba jugak nnti ;)

Addasyuhadadisini said...

skrg ni bnyak cara kan nak brgaya tapi msih kekalkan gaya muslimah..

inna_risna said...

gaya simple je kan. cuba bentukkan tudung tu jadi mcm tu. comel la.

FarhanahAdzlan said...

comel2 :) simple but nice.
tp takde brooch ribbon laa pulak hihi

MyFreeMinded said...

Betul lah, sweet lah tengok ikat tudung cegitu.. nak tiru then nak eksyen kat anak dara kita... hehehe