Sunday, October 28, 2012

Entry standard seluruh alam

Assalamualaikum

Macam biasa bile tiba hari raya semua orang bercakap dan havoc pasal raya.Kalau ade function semua orang mem-busykan diri untuk tangkap gambar banyak-banyak lepas tu upload kat facebook.Aku dah biase dengan semua tu der.Tak yah cakap memang semak mate tengok termasuk aku jugak sebok carik tempat cantik lepas tu berkhayal di depan lens tanpa memikirkan perasaan orang lain.Ahaks!!

Nak dijadikan cerita ,Raya Adil Adha baru-baru ni aku,adik dan kakak aku plan nak tembak gambar banyak-banyak memandangkan tahun lepas kiteorang shoot depan rumah tepi semak bawah pokok buluh je,jadi raya kali ni kiteorang ubah angin dengan tempat-tempat yang sejuk,damai dan tak serabut otak bile memandang.Al maklum lah kat Terengganu ni banyak pantai,air pantai bersih,batu-batuan besau besau.Jadi kiteorang dah ade kate sepakat untuk tangkap gambar kat pantai.So let's cikidot :)



*Kiri:adik,tengah:gua,kanan:kakak.




Kiri:saye,kanan:Hmmpph...tok laki saye :)


Oh aku sangat suke gambar ini.Gambar ini menceritakan 2 orang adik beradik berebut payung di bawah sinaran matahari.


Heee...malulah gediks!!Tak yah gedik sangatlah !!


Ittew sukew sangat gambar nie sebab tok laki kittew tak pandai pose badan tegap 90 darjah.!Huh!!


Kenape body tu tak ade posture langsung!!Ni aku rase nak buat gambar tipu ni ( super impose )


Again with jiran hantu kak limah ( tudung bawal )


Campuran pelbagai bibik muke,warna kulit dan ketinggian yang berbeza.


Comel tak gambar-gambar ittew..Gambar tau bukan muke itttew2 kat atas tuh.Kalau comel sile komen,kalau tak comel pon komen jugak.

Dan tak terlambat aku nak ucapkan salam Aidil Adha to all readers ,tu pun kalau ade yang sudi bace.

Salam and bye bye!!
P/S :Suka entry ni? Boleh tolong klik  butang donate kat bawah ye. TQ :D

14 comments:

! Millomocca Danique ! said...

kak comel la... selamat hari raya aidil adha :)

CikNana said...

wah..bestnya bergambar ditmpt kejadian tu..hehehe..

rohayu osman said...

salam kenal.. alreeady follow.. jgn lupe follow me back.. hepi blogwalking

cik mun said...

wahhh..berposing sakan ye..tapi cantikkkk..heee

cik nana said...

waa bes la kat ganu banyak pantai cantek2 lak tuuu..gambar pun cantekkk ;)

dhiashahida said...

pndailah dia pose....pmandangan kat sana pun lawa..

Liza said...

Mmg comel. Kakak u sweet sgt. :)

Nyue said...

hehehhe....cun la akk ni...akk ke?? coz da kawin kan..kita xkawin ag..eheheheeh.....sweet nmpk..hehehe

blom lambat ag nk ucap selamay hari raya haji taw..ehehehehe

comeliness_zaty said...

heee..nasib lah tok laki dpt isteri kaki posing. tp sukelah gmbr ke-3..so vintage..hiks

ainraus said...

cantik cantik cantik! kita sukaaa tengok. jeles. kita raya kat kl. mana ada pantai.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik² gambar..suke tgk..^^

Nurulee said...

Cun =D

aiN NaJwa said...

Selamat hari Raya Aidil Adha..walaupun dah lame lepas..cantik akak...!! sweet muweet..!! =)

Lyaa Suriany said...

oke ler tu.
kite xde gmbr raya pun